یک روز پس از اعلام خبر محکومیت محسن آرمین در دادگاه بدوی، وزارت امور خارجه امریکا طاقت نیاورد و حتی نتوانست تا برگزاری دادگاه تجدید نظر و حکم نهایی وی تحمل کند و برای این عضو سازمان منحله مجاهدین (انقلاب) یقه چاک داد.
به گزارش رجانیوز، با وجود آنکه دولت امریکا در طول دو سال گذشته تلاش داشته با حمایتهای مخفیانه از جریان فتنه، احساسات ضد امریکایی مردم ایران علیه این جریان را تحریک نکند، اما در برخی از موارد به حمایت علنی از مهرههای تابلودار خود اقدام کرده است.
حمایت وزارت امور خارجه این کشور از منافقین بازداشت شده در جریان آشوبهای روز عاشورا، شیوا نظر آهاری، نسرین ستوده، برخی از عوامل پوششی حقوق بشری و... جزو موارد قبلی تا پیش از حمایت از محسن آرمین بود که این حمایت رسمی نشان میدهد دولت امریکا موارد خاصی را جزو خط قرمزهای خود میداند که البته این نحوه حمایت ناشیانه بیشتر به ضرر فرد مورد حمایت قرار گرفته است، چرا که علاوه بر ایجاد انزجار عمومی نسبت به او، میتواند به بررسیهای جدید در مورد ارتباطات و جرایمش منجر شود.
در این زمینه، رادیو فردا وابسته به سازمان سیا در این باره گزارش داد که "ویکتوریا نولند" سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، روز جمعه از خبر صدور حکم شش سال زندان برای محسن آرمین نماینده مجلس ششم و سخنگوی مجاهدین انقلاب اسلامی انتقاد کرده است.
ویکتوریا نولند گفته است: «ما از خبر صدور شش سال زندان برای محسن آرمین نماینده سابق مجلس به دلیل استفاده از حق آزادی بیان و تجمع در ایران، عمیقا نگران شده ایم.»
خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد که هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا از زندانی شدن یک اصلاح طلب سرشناس در ایران سخت برآشفته شده است.
وابستگی جریان فتنه به خارج از کشور یکی از موارد محرز در بررسیهای امنیتی و قضایی در طی دو سال اخیر بوده و رهبر معظم انقلاب نیز حتی از افرادی که در داخل از آنها بهعنوان سران فتنه یاد میشود، بهعنوان مهرههای داخلی یاد و تأکید کردند که سرنخهای اصلی در خارج از کشور است.
در عین حال، حمایت از فتنه گران و عوامل ناآرامی و آشوب در ایران همواره سیاست مقامات کاخ سفید برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است و سران و عوامل فتنه 88 نیز که در جریان فتنه یاد شده تمام قد خود را در اختیار بیگانگان قرار داده بودند، جرات مرزبندی با مثلث آمریکا و اسرائیل و انگلیس را ندارند.